Top
Speciale actie ZoHebbes.nl!
Welkom op onze website en leuk dat u interesse heeft in een handgeschilderde geboortetegel. U kunt met onze speciale actie meedoen omdat  u een voucher van ons heeft gekregen.

Wat is een geboortetegel?
Op een geboortetegel word met de hand het geboortekaartje geschilderd. Dit kan het gehele kaartje zijn of bepaalde elementen. Hierdoor is het mogelijk om het geboortekaartje op een leuke, decoratieve manier op te hangen.

Hoe werkt het?
U stuurt mij per email een foto/scan van het geboortekaartje, hierbij vermeld u wat uw wensen en voorkeuren zijn.Na ontvangst zal ik beoordelen of het mogelijk is om dit op een geboortetegel te schilderen.
Op het moment dat dit mgelijk is zal ik u vragen om het originele geboortekaartje naar mij toe te sturen zodat ik de exacte afbeelding, kleuren en lettertype heb.

Zodra ik het geboortekaartje en de betaling heb ontvangen zal ik het tegeltje binen 15 werkdagen leveren, bij de levering ontvangt u het geboortekaartje retour. Aangezien het schilderen handwerk is, kan de afbeelding en kleur afwijken van het originele geboortekaartje. Uiteraard probeer ik de schildering zoveel mogelijk op het origineel te laten lijken.

Kan de geboortetegel ook verzonden worden?
Dit is geen enkel probleem. De verzendkosten voor een geboortetegel zijn €4,79,-

Is de code overdraagbaar?
U kunt inderdaad de voucher aan iemand anders geven of kado doen. De code is per klant maximaal 1 maal te gebruiken.


Een aantal voorbeelden zien?
Die vind je op https://www.zohebbes.nl/album/geboortetegels

Bestellen?
Dat kan via https://www.zohebbes.nl/geboortetegel

Vragen?
Indien je nog meer vragen hebt kun je ons altijd mailen via info@zohebbes.nl