Top
Bestelinfo

Leuk dat je een handgemaakt cadeautje wilt bestellen! Omdat alles handwerk is duurt dit soms wat langer dan dat je een standaard artikel besteld. Ik doe mijn uiterste best om je cadeautje zo snel mogelijk te maken en te versturen.

Bij de meeste producten is de levertijd 1-4 werkdagen dit vermeld ik bij het product zelf. Voor een cadeautje op basis van een geboortekaartje heb ik op dit moment een levertijd van 14-18 weken, dit omdat het erg gedetailleerd en precies werk is. Mocht je nou een cadeautje sneller nodig hebben? Stuur mij gerust een email via info@zohebbes.nl wellicht kan ik iets sneller leveren.

Vandaag besteld morgen in huis? De bestelling moet dan uiterlijk om 16:00 binnen zijn.  ( met uitzondering van feestdagen en producten op basis van een geboortekaartje en speelgoedkisten)

 

Voor het bestellen van een cadeautje op basis van een geboortekaartje heb ik in eerste instantie een foto van het kaartje nodig om te beoordelen of het mogelijk is om hem te schilderen. Ook kunnen we kijken of hierbij je wensen wat betreft het ontwerp mogelijk zijn.  Wanneer het kaartje geschikt is en je wensen mogelijk zijn dan ontvang ik graag het kaartje per post. Het kaartje komt weer mee retour met je bestelling.

Mocht je nog vragen hebben mail of bel gerust!


In overleg is het mogelijk om een bestelling sneller te ontvangen. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@zohebbes.nl


Retourneren

Aangezien het schilderen handwerk is, kan de afbeelding en kleur afwijken van het originele geboortekaartje. Uiteraard  probeer ik de schildering zoveel mogelijk op het origineel te laten lijken. 

Mocht uw bestelling ondanks onze inspanning niet naar wens zijn, of een verkeerd product geleverd hebben gekregen, kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.

Vanzelfsprekend mogen de artikelen niet beschadigd zijn en dient zowel de verpakking als het product in nieuwsstaat te zijn. Als uw retour gestuurde artikelen niet aan deze voorwaarden voldoen kunnen wij helaas het aankoopbedrag niet vergoeden. In onze algemene voorwaarden lees je de exacte criteria voor het retourneren.U bent als verzender uiteraard  in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor de retourzending totdat deze bij ons is afgeleverd.

Betaalmogelijkheden

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden om uw product af te rekenen, namelijk:

  • Giropay
  • iDEAL
  • MisterCash / Bancontact
  • Vooruitbetaling per bank
  • Sofortbanking