Top
Over ZoHebbes.nl

Wie ben ik?

Ik ben Renskje, 34 jaar, geboren in Groningen en opgegroeid in Noord- en Zuidhorn. Ik kom uit een gezellig gezin met 3 meiden waarvan ik de middelste ben.

Waarom ZoHebbes.nl?

In juli 2012 ben ik moeder geworden van een prachtig dochtertje Yinthe en in januari 2014 van een lieve zoon Senn.  De afgelopen jaren heb ik gewerkt als telefoniste maar met de komst van ons dochtertje heb ik besloten om hier mee te stoppen. Ik ben in mijn vrije tijd altijd erg creatief bezig. Omdat ik vaak hoorde dat ik er “iets” mee zou moeten gaan doen, heb ik besloten om mijn webwinkel “zoHebbes’’ te starten. Naast deze webwinkel geef ik ook workshops en ben ik te vinden op markten, beurzen en braderieën. Wil je weten op welke ik sta? Hou mijn agenda item in de gaten!


Kijk gerust rond op mijn site! Voor vragen, bestellen en meer informatie kunt u mailen naar info@zohebbes.nl

Renskje 


Annika Dijksterhuis


Geboren in Groningen in 1978, opgegroeid in Ten Boer en nu woonachtig in Zuidhorn. Van kinds af aan ben ik al bezig met tekenen, maar tijdens mijn VWO-opleiding werd mijn passie voor tekenen en vooral schilderen aangewakkerd. In 2000 ben ik getrouwd en toen was er ook eindelijk ruimte om een ezel te kopen en ben ik met olieverf aan de slag gegaan. Mijn oud-buurman geloofde in mijn kunnen en regelde dat ik in 2007 mocht exposeren in het hoofdbureau van de politie in Groningen.

Vanaf de geboorte van mijn zoontje Lef in 2009 had ik niet meer de rust en tijd om te schilderen. In 2012 werd mijn dochtertje Ziva geboren en naast mijn baan als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor in Groningen was er toen nog steeds niet veel rust om het schilderen weer op te pakken.

Eind 2014 kwam ik meer in contact met de vrouw van mijn neef die toevallig ook in hetzelfde dorp woont. Ik bood aan haar te helpen met haar webshop en zo werd onze samenwerking geboren. Ik haal ontzettend veel energie en voldoening uit het maken van een mooie herinnering voor elke jongen, meisje of moeder die een leuk cadeau ontvangt uit de webshop van Zohebbes!
Annika