Geboortekist met naam en geboortedatum: personaliseer jouw cadeau

Geboortekist met naam en geboortedatum: personaliseer jouw cadeauDe geboortekisten van Zohebbes kun je volledig op maat laten maken voor de pasgeboren baby. Denk aan bijvoorbeeld:

De naam van de baby
...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Geboortekist Lovely met naam

Geboortekist Lovely met naam

€29,00
Geboortekist Vierkant met naam

Geboortekist Vierkant met naam

€34,00
Open filters

Geboortekist met naam en geboortedatum: personaliseer jouw cadeau

Geboortekist met naam en geboortedatum: personaliseer jouw cadeau
De geboortekisten van Zohebbes kun je volledig op maat laten maken voor de pasgeboren baby. Denk aan bijvoorbeeld:

  • De naam van de baby
  • De geboortedatum
  • Het lettertype
  • Een afbeelding

De kist kan natuurlijk ook cadeau worden gegeven op andere gelegenheden.

Opbergruimte
De geboortekist is naast een geschenk en herinnering natuurlijk ook opbergruimte. Je kunt de kist gebruiken als opbergruimte voor speelgoed, knuffels, fotoalbums en kleding. Omdat de geboortekist er zo leuk uitziet, is het meteen een stukje decoratie. Kortom, de kist is persoonlijk én praktisch.

Duurzame geboortekisten
Onze geboortekisten worden met de hand geschilderd en gelakt. Zo blijven ze er jarenlang mooi uitzien. Elke kist is gemaakt van sterk grenenhout.

Uniek
Hout is eigenlijk een beetje zoals mensen zijn – het heeft karakter! Dus, als je een handgeschilderd geschenk van ons krijgt, kun je verwachten dat het net zo uniek is als een vingerafdruk. Eventuele noesten en kleurnuances in het hout zijn als de eigenzinnige kantjes van een goed verhaal. Het maakt elk stuk speciaal, net als die kleine avonturiers die je in huis hebt.

Herinnering
Voor de ouders is de geboortekist een mooie opbergruimte, maar óók een herinnering! Wanneer de baby opgroeit en volwassen wordt kan hij of zij de geboortekist ook zelf gebruiken voor allerlei (persoonlijke) spullen. Zo blijft de gepersonaliseerde Zohebbes kist jarenlang in de familie.

Cadeau voor elke gelegenheid
Onze mooie houten kisten met naam worden vaak als kraamcadeau verkocht. Natuurlijk kun je de kist ook op een andere gelegenheid cadeau geven. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, communie of een ander feest.