Over ons

 

Het gezicht achter Zohebbes
De Zohebbes cadeaus zijn gemaakt met passie en jarenlange ervaring. Ik ben Renskje en al vanaf jongs af aan ben ik creatief bezig. Met deze passie voor schilderen, hout en mooie kleuren heb ik in 2012 Zohebbes opgezet. Dat liep nog beter dan ik had durven dromen: mijn online winkel met handgeschilderde cadeaus bleef groeien. Daarom besloten mijn partner en ik een atelier te openen in het centrum van Zuidhorn. Dit was een goede keuze!

Persoonlijke cadeaus die lang in de familie blijven
Eén van de leukste aspecten aan onze persoonlijke cadeaus vind ik hoe blij klanten zijn met hun Zohebbes product. Op steeds meer plaatsen staan er positieve reviews. Daar zijn we trots op. Het blijft bijzonder als mensen vertrouwen in je hebben wanneer ze op zoek zijn naar een uniek cadeau. We hebben heel wat ouders en kinderen blij gemaakt. Daarnaast weten ook opa’s en oma’s die een bijzonder cadeau zoeken voor hun (klein) kind ons te vinden.

Kwaliteit
Onze houten (opberg) kisten zijn stevig genoeg om jarenlang in de familie te blijven. Zo leveren we een stukje duurzaamheid. Elk product is met de hand geschilderd en gelakt.

Service
Onze houten speelgoedkisten, geboortekisten en spaarpotten zijn tijdloos, maar we zorgen voor een up-to-date service. De Zohebbes shop vernieuwt regelmatig voor een optimale winkelervaring. Dat is wel zo fijn, want je wil zorgeloos een cadeau kunnen geven. Heb je een vraag of een eigen idee voor jouw Zohebbes cadeau? Dan ben ik makkelijk bereikbaar.