Betaalmethoden

Bij ZoHebbes begrijpen we het belang van flexibiliteit en gemak als het gaat om betalingen. Daarom bieden we verschillende handige betaalmethoden om aan jouw behoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de opties die je kunt gebruiken bij het afrekenen:

  1. iDEAL: Betaal snel en veilig met iDEAL, de meest populaire betaalmethode in Nederland. Je kunt direct betalen vanaf je eigen bankrekening.

  2. Creditcard: Wij accepteren Visa, MasterCard, en andere gangbare creditcards. Betaal eenvoudig online met je creditcardgegevens.

  3. PayPal: Maak gebruik van PayPal voor een snelle en beveiligde betaling. Koppel je PayPal-account aan je ZoHebbes-bestelling en betaal met één klik.

  4. Overboeking: Kies voor een handmatige overboeking als je de voorkeur geeft aan betalen via bankoverschrijving. Onze bankgegevens worden verstrekt tijdens het bestelproces.

  5. Klarna: Met Klarna kun je jouw bestelling achteraf betalen, nadat je de producten hebt ontvangen en gecontroleerd. Een flexibele optie voor meer financiële zekerheid.

  6. Bancontact: Voor onze Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om met Bancontact te betalen. Een handige en veelgebruikte betaalmethode in België.

  7. Apple Pay en Google Pay: Betalen was nog nooit zo eenvoudig. Maak gebruik van je mobiele portemonnee met Apple Pay of Google Pay.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van betaalmethoden kan variëren op basis van je locatie en de aard van je bestelling. 

Alle transacties bij ZoHebbes worden beschermd door geavanceerde beveiligingsmaatregelen om jouw persoonlijke gegevens te waarborgen. We willen dat je met vertrouwen bij ons winkelt.

Heb je nog vragen over onze betaalmethoden of andere aspecten van je bestelling? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen en je winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.