Persoonlijk tandendoosje

Persoonlijk tandendoosjeAlle tandendoosjes van Zohebbes zijn voorzien van een naam. Als je wilt kun je ook een afbeelding en/of geboortedatum op het naamplaatje laten zetten. Daarnaast kun je een eigen tekst of figuurtje lat...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Tandendoosje met naam en geboortedatum

Tandendoosje met naam en geboortedatum

€8,00
Tandendoosje met naam

Tandendoosje met naam

€8,00
Tandendoosje

Tandendoosje

€8,00
Open filters

Persoonlijk tandendoosje

Persoonlijk tandendoosje
Alle tandendoosjes van Zohebbes zijn voorzien van een naam. Als je wilt kun je ook een afbeelding en/of geboortedatum op het naamplaatje laten zetten. Daarnaast kun je een eigen tekst of figuurtje laten plaatsen.
Kies uit verschillende kleuren voor een vrolijke uitstraling. Alle tandendoosjes zijn voorzien van een leren koordje en een bedel.

Tanden bewaren
Het houten tandendoosje is voorzien van een stevige deksel en een grote binnenruimte: genoeg ruimte voor alle melktanden! Vaak vinden kinderen het leuk om ze te bewaren. Met een gepersonaliseerd tandendoosje wordt het extra bijzonder.

Tanden bewaren als de tandenfee is langsgeweest
Een bezoekje van de tandenfee is altijd bijzonder. Nadat je kind zijn tand(en) onder het kussen heeft gelegd, kunnen de tanden bewaard worden in het tandendoosje.

Uniek cadeautje
Onze houten tandendoosjes zijn een uniek cadeautje voor op verjaardagen van kinderen van 5-6 jaar. Het is ook leuk om te geven vlak nadat je kind zijn of haar eerste melktandje verliest of tijdens een doopfeest.