Houten stoeltje of bankje: personaliseer jouw cadeau

Houten stoeltje of bankje: personaliseer jouw cadeauEen opbergbankje of geboortestoeltje met naam is het ultieme cadeau. Geef ons de naam (en de gewenste kleur) door en wij schilderen het in ons atelier. Het opbergbankje is ...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Opbergbankje met naam

Opbergbankje met naam

€69,00
Geboortestoeltje met naam

Geboortestoeltje met naam

€59,00
Open filters

Houten stoeltje of bankje: personaliseer jouw cadeau

Houten stoeltje of bankje: personaliseer jouw cadeau
Een opbergbankje of geboortestoeltje met naam is het ultieme cadeau. Geef ons de naam (en de gewenste kleur) door en wij schilderen het in ons atelier. Het opbergbankje is al gemonteerd en kunnen we rechtstreeks naar de ontvanger van het cadeau sturen. De stoeltjes zijn eenvoudig zelf te monteren.

Duurzame herinnering
Een geboortestoeltje ‘– of bankje is een cadeau dat misschien wel generaties lang meegaat. Elke bank en elk stoeltje wordt in mijn atelier met de hand geschilderd en gelakt. Ze zijn gemaakt van slijtvast, massief grenen en kunnen tegen een stootje.

Opbergruimte en decoratie
Het geboortestoeltje kan door kinderen tussen ongeveer 1,5 en 4,5 jaar worden gebruikt om op te zitten. Als je kindje te groot wordt voor de stoel is het een ideaal plekje voor die pop of knuffel. Voor de ouders blijft het stoeltje een bijzondere herinnering.
Het opbergbankje met naam is net als het stoeltje, een mooie herinnering. Daarnaast kan het bankje jarenlang gebruikt worden om speelgoed en persoonlijke spullen in op te bergen.

Uniek
Door het stoeltje of het opbergbankje te laten personaliseren geef je een uniek cadeau. Daar zijn er geen twee van!