Opruimen in stijl met onze houten speelgoedkisten

Opruimen in stijl met onze houten speelgoedkisten
Spelen is altijd leuk, maar opruimen gaat soms is langzamer. Een gepersonaliseerde speelgoedkist maakt het makkelijker… of in elk geval leuker. Elke houten speelgoedkist ...

Lees meer
Pagina 1 van 1
Open filters

Opruimen in stijl met onze houten speelgoedkisten

Opruimen in stijl met onze houten speelgoedkisten

Spelen is altijd leuk, maar opruimen gaat soms is langzamer. Een gepersonaliseerde speelgoedkist maakt het makkelijker… of in elk geval leuker. Elke houten speelgoedkist heeft karakter en is een toevoeging voor de kamer. Bij Zohebbes kan je kiezen uit een paar hele leuke stijlen.

Grote speelgoedkisten en kleine speelgoedkisten
Onze kisten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor elke (kinder) kamer hebben we een passend formaat. De grote speelgoedkisten zijn ideaal voor de uitgebreide verzamelingen van je kleine avonturier. Kleinere speelgoedkisten zijn erg handig voor bijvoorbeeld spelletjes en puzzels. Met een leuke speelgoedkist raakt je kind ineens veel minder spullen kwijt.

Personaliseren
Bij Zohebbes kun je kiezen uit 4 verschillende speelgoedkisten. Elke kist heeft zijn eigen opties om ‘m te personaliseren, zoals:

  • De naam (let op: niet mogelijk bij speelgoedkist met gekleurde band)
  • Een gekleurde band
  • De afbeelding van een dier (kies uit onze 5 verschillende dieren of mail mij jouw idee)

 

Duurzaam
Bij ZoHebbes.nl vinden wij duurzaamheid belangrijk. Daarom zijn onze kisten gemaakt van hout en geschilderd met de hand. Hout is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook sterk en robuust. Zo heeft elke (kleine) avonturier er jarenlang plezier van! Door de handgeschilderde afwerking blijft de kist lang mooi.